یک متخصص تغذیه گفت: پخت غذا در ظروف سفالی موجب کندذهنی و افسردگی میشود.
سید ضیاءالدین مظهری در گفتوگو با فارس اظهار داشت: استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسیار اهمیت دارد و افرادی که کیفیت و طعم غذا برای آنها مهم است، باید به کیفیت ظرفی که در آن غذا تهیه میشود نیز اهمیت بدهند.
وی گفت: یکی از ظروفی که برای نگهداری و طبخ غذا مورد استفاده قرار میگیرد، ظروف سفالی است که در گذشته بیشتر استفاده میشد.
این متخصص تغذیه افزود: از ظروف سفالی بدون لعاب برای نگهداری یا پخت غذا نباید استفاده کرد به دلیل اینکه خلل و فرج زیادی دارد که موجود نفوذ و باقیماندن غذا در آنها میشود.
مظهری بیان کرد: برای رنگ کردن ظروف سفالی از رنگهایی استفاده میشود که حاوی فلزات سنگین مثل سرب است و مصرف غذا در این نوع ظروف نیز خطرات زیادی به همراه دارد زیرا سرب یک عنصر سمی است.
وی اضافه کرد: استفاده از این رنگها در ظروف سفالی برای سلامتی افراد مضر است زیرا موجب بروز کند ذهنی، افسردگی و برخی مسمومیتهای درازمدت میشود.
این متخصص تغذیه افزود: ظروف سرامیکی نیز یکی از انواع ظروف سفالی است و اگر از لعاب مناسب در آنها استفاده شود برای طبخ غذا مشکلی ایجاد نمیکنند.